“PRSPCT is for a lot of people these days, a lot of kids, a lot of artists, an important thing at the moment… and that can stress me the fuck out”

>> Meer dan 200 albums, EP’s en 12 “records in hun catalogus.

>>> Labelavonden en hosting van festival areas in meer dan 30verschillende landen verspreid over 6 continenten.

>>>> Honderden evenementen en nog steeds sterk, vooruitstrevend en meedogenloos de muziek voortbrengen waar ze van houden.

Dat is PRSPCT.
Nummer 1 Hardcore Drum & Bass-label van de wereld, gevestigd in Rotterdam, is al meer dan 16 jaar een begrip. Onafhankelijk, doe-het-zelf en punk als fuck!

Filmmaker Adriaan De Koning volgde Gareth de Wijk a.k.a. Thrasher in het jaar dat PRSPCT zijn 15e jaar van zijn bestaan bereikte. Hij creëerde een geweldige documentaire, getiteld No Sleep Till PRSPCT, die het verhaal vertelt van het Rotterdamse label en agency en hoe de DIY-mentaliteit van muzikant, DJ, labelbaas, agent en promoter Thrasher hielp een succesvol en onafhankelijk merk te maken. PRSPCT werd geboren uit de ruïnes van de punkrock ethos en zijn verantwoordelijk voor het samenvoegen van drum & bass, hardcore en breakcore tot één scene en cultuur.

De film heeft zijn vuurdoop gekregen tijdens ADE 2018, maar er is natuurlijk maar één plek waar de echte premiere kan plaatsvinden en dat is Rotterdam. Op 29 november a.s. gaat de zwarte loper uit in Kino te Rotterdam. Na de film is er een Q&A met de regisseur en de hoofdpersoon van de film zelf, Thrasher. Verder is een ticket inclusief PRSPCT Punch, popcorn en een kleine afterparty.

Er zijn een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor pers. Bij interesse kun je een e-mail sturen naar prspct@lalalamanagement.nl  Voor meer info kan je een e-mail sturen naar Arjo Klingens, arjo@lalalamanagement.nl of bellen naar 06-16862261.

Rotterdam Premiere:

Datum: 29 november 2018

No Sleep Till PRSPCT
featuring Thrasher, Eye-D, Limewax, Counterstrike, BSE, Lucy Furr and more

Waar: Kino, Rotterdam
Aanvang 20.30 uur

“It’s definitely not for normal people.”